Ontdek onze troeven als werkgever.

Werken in het onderwijs, dat betekent elke dag het verschil kunnen maken in het leven van een heleboel kinderen en jongeren. Wat ons betreft de ultieme reden om voor deze sector te kiezen. Toch bieden we als scholengroep en als jouw toekomstige werkgever nog enkele bijkomende voordelen. 

Onze scholen, internaten en CLB liggen allemaal in en rond Sint-Niklaas. 15 scholen en centra verbonden in een straal van nog geen 10km. Dat betekent heel wat jobmogelijkheden om een duurzame carrière bij ons uit te bouwen. Maar dat betekent ook dat de Rapenstad helemaal in ons DNA zit: 100% Sinnekloas dus!

Als je bij ons aan de slag gaat, is dat hoogstwaarschijnlijk op een van onze scholen of internaten. Dat is jouw werkplek, daar ontmoet je jouw directe collega’s, jouw directie, jouw secretariaat, jouw leerlingen. Tegelijkertijd maak je ook deel uit van een nog groter geheel: de scholengroep. Een community van meer dan X collega’s en X leerlingen Een community die elkaar versterkt, inspireert en beter maakt. 

Innoveren doen we niet alleen met laptops en moderne ICT-apparatuur, maar ook door innoverende onderwijsmethodes. Innovatie zien we als tool, onderwijskwaliteit als doel.

Elke startende leerkracht krijgt van ons aanvangsbegeleiding én een mentor. Verder organiseren wij voor al onze personeelsleden heel wat boeiende opleidingen: van klasmanagement tot de taxonomie van Bloom. Zo brengen we onderwijsonderzoek naar de schoolteams, blijf jij up to date van jouw vakgebied en kunnen wij prat blijven gaan op onze sterke professionals. Win-win 😉 

We werken voortdurend aan het vernieuwen van onze schoolgebouwen door nieuwbouw- en renovatieprojecten. We zetten hierbij ook in op duurzaamheid.