Je werkt bij ons.

Je bent aan de slag op een van onze scholen of internaten, in ons CLB of op onze centrale diensten. Zo ben je meteen ook deel van een groter geheel: onze scholengemeenschap. Een gezellige en indrukwekkende community van maar liefst X collega’s! Bekijk hier wat wij graag betekenen voor jouw start, carrière, professionalisering en welzijn.

Als starter sta je er niet alleen voor. Ontdek hoe wij samen een vliegende start nemen.

Sterke professionals maken sterk onderwijs. Dat klinkt als een slogan, maar het is ook onze grootste drijfveer als scholengroep. Daarom investeren we in jou via een uitgebreid opleidingsaanbod. Onze medewerkers staan garant voor eigentijdse opleidingen die voor jou het verschil maken in je job. Ga naar opleidingen.goteach.gent en ontdek het volledige programma. Voorlopig is de opleidingenwebsite gericht op leerkrachten, maar we zijn van plan om dit in de nabije toekomst uit te breiden naar ons volledige opleidingsaanbod.

Wij hebben het niet alleen voor jou, we zijn er ook voor jou. Sterke professionals betekent ook dat we jouw mentale veerkracht mee willen ondersteunen. We gidsen jou graag door de acties binnen ons welzijnsbeleid.

De directie en het secretariaat op jouw school/internaat/CLB blijven jouw eerste aanspreekpunt en belangrijkste hulplijn bij allerlei vragen. Toch kan je ook met bepaalde zaken ook bij ons terecht.

Neem contact op met onze beleidsmedewerkers.